четврток, 23 ноември 2017  |  Вести денес: 0

Импресум

ВИСТИНА.МК 

Контакт: info@vistina.mk

 

ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК:

Антонио Димитриевски

 

 

РЕДАКЦИЈА:

Слободанка Илиева – новинар

Моника Пејоска – новинар