четврток, 23 ноември 2017  |  Вести денес: 0

Сека Алексиќ сакаше да се пофали со мобилниот телефон, а сите нешто гледаа во нејзините нозе!

Иако не е од оние јавни личности кои сакаат во прв план да го истакнуваат физичкиот изглед, туку духовниот мир и семејната среќа и се поважни, Сека успеа сите да ги остави без текст со својата нова фотографија.

Иако сакала да се пофали со новиот телефон, сите гледале во нејзините долги и згодни нозе.

 

#Коментари
[fbcomments]