четврток, 23 ноември 2017  |  Вести денес: 0

ПРЕКРАСНО: Погледнете како од обична вода се создава уметност!

 

Водата е живот, она што не одржува здрави и свежи.

Токму незината едноставност создава уникатна уметност.

Еве зошто:

#Коментари
[fbcomments]