четврток, 23 ноември 2017  |  Вести денес: 0

Како им се случи ова? Изгореници од сонце од кои ќе плачете од смеење (фото)

Не сме свесни како овие луѓе успеале да се исончаат вака, но сигурни сме дека ова се најлудите изгореници од сонце што сте ги виделе кога било.

#Коментари
[fbcomments]