четврток, 23 ноември 2017  |  Вести денес: 0

Цвеќиња и цветни фигури долж парковите и скопските булевари

 

Расцветани цвеќиња, цветни фигури, средени паркови- ова е сликата која може да се види во главниот град на Македонија.

Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ продолжуваат да ги уредуваат јавните површини со прекрасни цвеќиња и цветни фигури во парковите и долж булеварите во Скопје.

#Коментари
[fbcomments]