четврток, 23 ноември 2017  |  Вести денес: 0

Во чест на “Денот на Татковците” – моќните моменти на татковството

Во чест на Денот на татковците, уживајте во овие фотографии од најубавите моменти за секој татко и неговите деца.

Извор: Точка.мк

#Коментари
[fbcomments]