четврток, 23 ноември 2017  |  Вести денес: 0

Штом ги брани боите… мора да е голман!

Ако некој спортист ги брани боите на одреден клуб, мора да е ГОЛМАН! Ама, не е така!? Е не е, ама за нашите таканаречени онлајн новинар(к)и, очиглледно – Е!

Во прашање е српскиот фудбалер Филип Ѓорѓевиќ, кој игра за римски Лацио и по вокација е напаѓач! Значи задача му е да  ДАВА голови, а не да го БРАНИ голот, без оглед што ги БРАНИ боите на италијанскиот фудбалски калчолигаш од Рим.

Колку да знаат оние што „кинат зелени“, а работат на медиум! Во случајов на порталот Репортер.мк!!!

#Коментари
[fbcomments]