понеделник, 11 декември 2017  |  Вести денес: 0

Категорија: Рамбо поручуе

  ДВЕ СТВАРИ ИСТОВРЕМЕНО!

  Лежам некња у двор на полско креветче на тоа вруќините, се варам као лански грав у казан и умирам од мука шо годинава... Повеќе

  Евзони викенд

  Стојам некња на јужњачка граница и чекам у колона како кретен тоа цариниците да се смилујат да ми удрат штембиљ... Повеќе

  РИБЉА  ЧОРБА!

  Стануем некња  нешто касније од спиење, јер претходната вечер со екипа заглаивме до сабајле, и осеќам дека цревата... Повеќе

  Секс, фикус и Рок ен рол

  Седам некња дома по тоа студот скриен као глушец у мишја рупа,  се греам со климата и топло чајче, шарам со даљинското... Повеќе

  ПАРОЛИ И ГРАФИТИ!

  Шибам некња накај дома и успут поминуем  преку пута нашава нова „Бела куќа“ коа  глеам се собрал младеж у купче,... Повеќе

  КОЛЕДЕ ДЕТЕ

  Се излежаам некња дома таман разбуден и одмарам мозак од новогодишниот џумбус буљејќи у плафоњерката како млад... Повеќе

  Глушец у рупа

  Стануем некња околу пладне од спање после тешка пијанка целиот у бунило, онака скршен као да ме бапнал шлепер и... Повеќе

  ТРУДНА ШЕСТКА!

   Ја шишам  некња  живата ограда у двор задњи пут годинава пред да фати зимата, и доека сецкам со тоа маказите као... Повеќе

  САЈБЕР СЕКС

  Ме среќаа некња еден пријатељ у град и ме гуши со прашање, дали е све вистина она шо го пишуем у Рамбо? И уше не ни... Повеќе

  Пишање уз ветар!

  Шетам некња низ град, за да купам пар нови кондури и док ѕиркам така по тоа стаклените витрини, одеднаш, ми скренуе... Повеќе

  КРВНА ОСВЕТА

  Стануем некња сабајлето и таман да тргнам на работа, дотичната ме праќа прао у апотека да и купам од тоа странските... Повеќе

  Француска собарица

  Возам некња од работа накај дома у тоа најголкемата вруќина  и ги пребројавам тоа преостанатите девизни резерви... Повеќе

  Рибарска среќа

  Копаме некња септичка јама на плацот од викендицата  кај другар ми Кире -„Келешот“, и доека така увалени до гуша ... Повеќе

  РУМ СЕРВИС

  Шетам некња поручекта у сред јуни, по сите могучи туристички агенции у градов за у минут до 12 да најдам некој пристоен... Повеќе

  УМ ЦАРУЈЕ!

  Глеам некња након тоа дождоите и полавите конечно огреало сунце и си викам: право време  да идам да ја перам колата... Повеќе

  ШТАФЕТА НА РАДОСТА

   Се вртам некња по куќа као предеж у гаќи и тражам кај сум го стаил тоа мобилниот за  да видам кој му е новиот број... Повеќе

  Кавал да свири…

  Седиме некња со Џоле – „Џегерот“ и гнетеме тазе праени пуканки док глеаме утакмица „Вардар“ рукомет –... Повеќе

  ЌУТИ, ТРАЈ ДО ПРВИ МАЈ!

  Цел ден  некња се распраам со сестра ми, јер пола саат ме убедуеше да идам у прва продавница за спортска опрема,... Повеќе

  Велигденски пост

  Упаѓам некња дома мртов гладен, седнуем на маса, и доека урлам по жена ми да ми спреми нешто за ручек, дигам поглед... Повеќе

  IN или OUT

  Ја прскам вчера поручекта со шмркот за шо побрзо да никне тоа младата енглеска трава шо пред некој ден ја посадив,... Повеќе

  А-ПРИ-ЛИ, ЛИ-ЛИ…!

    Листам некња утрешни новини, и коа читам по тоа рекламните огласи: „Евтино уградуеме подно грејање“! Мајку... Повеќе

  МАСКЕНБАЛ

  Седнуем некња да к¢снам нешто за да не ми се зацементираат цревата, јер цел ден немав ништо стаено у кљун. И као... Повеќе

  Прочка!

  Стануем прошла недела рано посабајле, влагам у купатило за у лавабо да перам  зуби, уши, нос и грло, набрзинка обавуем... Повеќе

  Пет категории у една

  Киднав некња порано од работа  и се мислам кај да утепам време, јер ич не ми се иде дома, због тоа ш[о стариве константно... Повеќе

  Мис добра душа

  Сурфам пред некој ден на лаптопот по тоа социјалните мрежи, коа коа читам модно студио незнам кое, годинава опет ... Повеќе

  Други фебруар

  Седиме у неделата така дома  кај  Дуле – Дурбинот, пиеме прво јутарње кафе  и дискутираме кој кај ќе иде  зимава... Повеќе

  Арома ди ваџинале

  Седам некња дома, глеам рукомет и дупло се нервирам ем шо губиме, ем  шо на секои две минути на најинтересното ме... Повеќе

  Телефонска романса

  Лежам некња така приквечер на каучот у комбинована и вртам по тоа радиото  за да ја фатам тоа новата национална... Повеќе

  Алтан биљбиљ

    Се будам некња сабајлето, загњурен у тоа  јорганот  као  мало бебе у мајчини груди и одма  го укључуем ЛЦД-то,... Повеќе