четврток, 23 ноември 2017  |  Вести денес: 0

Категорија: Кој кине зелени?

  Црн петок во Скопје…

  25-ти ноември. Црн петок. Или како што го нарекуваат Black Friday… Ден за шопинг. Ден на енормни намаленија низ продавниците…... Повеќе

  Нема свадба без ракија

  Твитер ти е чудо. Нема шо нема да најдеш. Антологија на најмудрите мисли од малиот мозок… на секоја „шајшутка“,... Повеќе

  Пополнете лично и точно!

  Кога човек ќе тргне по вратите и ходниците на секторите на МВР… … Ова особено важи за новороденчињата и умрените! Повеќе