четврток, 23 ноември 2017  |  Вести денес: 0

Категорија: Патување

    Дубаи гради нова Венеција!

    Како што Дубаи има речиси се, а сето тоа е веќе одамна познато, се чини дека наскоро и Венеција ќе можеме да ја разгледаме... Повеќе